Offisielt klar for 2020

Hei og godt nyttår,

Jeg er kanskje litt på etterskudd når det kommer til å ønske et godt nytt år, men det er mest fordi jeg jobber i Nordic Choice Hotels. Her begynner det nye året først etter Vinterkonferansen (VK) i Stockholm. VK er forøvrig som nyttårsaften, julaften og bursdag på en gang, så det kan ikke annet enn å bli bra. I skrivende øyeblikk sitter jeg på flytoget og er klar for avreise – så hold dere oppdatert på helgens festligheter på instagram story.

Ellers føltes det litt som om 2019 bare suste forbi, uansett hvor klisjé det høres ut. Det var imidlertid et fantastisk år, og jeg har gjort så mye gøy; sett mer av Norge, lansert egen posterkolleksjon, vært brutalt ærlig på podcast, møtt nye favorittfolk og adoptert to katter fra FOD-gården. På den andre siden er 2019 året jeg har hatet pendlerlivet, fadet ut kjipe venner, opplevd skyting under en konsert og sovet alt for lite.

Jeg er med andre ord veldig klar for 2020 og årets nyttårsforsett er det samme som sist: Holde meg unna produkter som er testet på dyr + passe på at kalenderen ikke er konstant full og at det er rom for noen helt rolige helger innimellom.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *