Velurhjem X Stilhuset – 25% rabatt på posterkolleksjon

En kolleksjon med 5 bilder inspirert av planteriket, favorittmennesker og lange avslappende bad. Bildene er en kombinasjon av fotografi og illustrasjon, med planter fra eget hjem og modeller fra nærmeste vennekrets.

I starten av desember lanserte Benedicte og jeg hver vår posterkolleksjon hos stilhuset.no. Designeren i meg har jo alltid hatt en liten drøm om å lage egne posters, så det var utrolig gøy å få muligheten til å gjøre dette. Anledningen til ære passet jeg naturligvis på å fylle posterene med både favorittmennesker, illustrasjoner og planter. Strengt tatt designet jeg vell slikt jeg selv ville hatt på veggen – med et håp om at det skulle falle i smak hos flere av dere 🖤

Posterene er designet for å stå alene eller i kombinasjon med flere bilder fra kolleksjonen. Mine personlige favoritter er kombinasjonen av Flower head og Screaming Flowers. Planen hjemme er at de skal få bo på selgegavlen, mens vannbildene skal få plass på badet og Beating Flowers i stuen. Finfint, synes jeg!

Ellers anbefaler jeg alle å ta en tur innom stilhuset.no. Her finner man virkelig noe for enhver smak og stil, samtidig som de har veldig gode priser. Vil du spare noen kroner kan det forøvrig lønne seg å ta shoppingen nå i desember, for det vanker naturligvis ekstra gode priser til mine følgere:

Rabattkoden VELURHJEM gir 25% på hele kolleksjonen, og forøvrig resten av nettbutikken også. Min kolleksjon finner dere her: Velurhjem X Stilhuset. Husk å sjekke ut de fantastiske bildene til Benedicte også.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *