Leiligheten vår à la Drammens Tidende

Alle bilder i denne bloggposten er av Tore Sandberg. 

For 2 uker siden kom Drammens Tidende på besøk, for de ville lage en boligrepotasje. Og det var det klart de skulle få lov til. Velkommen inn! 

Samme morgen som fotograferingen våknet jeg naturligvis til jord utover hele gulvet. Disse kattene har det med dårlig timing, og fikk derfor navnet kattesabotørene i artikkelen, haha. Willem snek seg med i noen bilder også, men Scarlet kom seg desverre unna. Har du DT+ kan du lese artikkelen av Vilde Jagland her og se alle bildene av fotograf Tore Sandberg her – begge under dt.no/bolig. Så fort jeg får plukket opp papirutgaven kan jeg dele teksten med dere her inne også. I mellomtiden tenker jeg vi tar en titt på noen av bildene fra Tore Sandberg:

Willem chillet stort sett i sengen under fotograferingen. Sengetøyet er fra H&M Home og sengegavlen fra Ikea. Sistnevnte er superpraktisk hvis man trenger ekstra lagringsplass, for her kan man plassere ting både på toppen og i hyllene på siden.

(Reklame) Her er jeg med Stylish Storage Baskets fra Orthex Group. Himmelsk fine, synes jeg!

Detaljebilde fra stuen. Den lille vasen var vi faktisk med å blåse hos Hadeland Glassverk. Det er virkelig noe jeg anbefaler alle å gjøre i disse juletider, for mens man venter på at glasset skal kjøles kan man ta en tur i julemarkedet, på cafe eller shoppe favoritter til gode priser. Verdens fineste dagstur!

Haha, et nydelig bilde av meg som… Snakker? Strammer hele trynet?

Her ser dere litt mer av stuen: Favorittbøker, duftlys fra Rituals og 5 favorittplakater. (Reklame) Den store i midten er fra Stilhuset.no og er siste tilskudd i stuekroken. Anbefaler alle å finne årets julegaver der, men vent til begynnelsen av desember for nye freshe posters der 😉

Her ser dere spisekroken vår. Planteveggen er typ babyen min, for har ønsket meg en SÅ lenge. Alt utstyret finner du hos Bauhaus, mens planter er kjøpt på Plantasjen. Stolene i velur er fra Søstrene Grene og bordet fra Ikea. Sistnevnte vurderer vi å bytte ut med noe litt mindre kraftig. Kom gjerne med tips til litt nette runde bord!

Et av mine beste tips for å ikke samle opp unødvendig mye nips er å ha så få hyller som mulig. Vi har én med alt av favorittsaker og katteleker, mens vi på loftet har en interiøreske med ting vi kan rotere på hvis vi trenger forandring. Dere vet, man må ikke alltid kjøpe nytt for å fornye litt 😉

Sist, men ikke minst: Her har vi badet. Elsker denne stylingen på vaskemaksinen. Her om dagen holdt imidlertid alt på å gå i gulvet under en noe heftig sentrifugeringsrunde, så spørs om vi kanskje må ta en revurdering av denne løsningen, haha.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *