Fast spalte: Uken som gikk (aka måneden)

Foto: Tore Sandberg

Jeg var visst ikke så god på Uken Som Gikk, for nå har det vell gått en måned siden sist? Slik blir det imidlertid når det ikke er nok timer i døgnet, haha. Kanskje jeg faktisk skal gjøre om uken som gikk til måneden som gikk? Her kommer i alle fall et lite sammendrag av bra saker som har skjedd den siste tiden, i tilfeldig rekkefølge. 

Nordic Choice Hotels, hvor jeg jobber, er jo partner med beste Wallsmanns. I oktober var jeg så heldig å få dra på deres partnermiddag – og det var helt fantastisk. God mat og et helt sinnsykt show. Jeg har jo vært der før også, og det som fascinerer meg mest er kanskje at servitørene er artistene/danserene. Utrolig hvor kjapt de kommer seg fra serveringen, inn i kostyme, på scenen, og tilbake til bordet.

Benedicte keeps rocking – og var nok en gang nominert til Jenteprisen av Plan Norge. Jeg tok derfor turen til Oslo for å bli med på feiringen av de fantastiske kvinnene dette landet har å by på. Veldig fin kveld, til tross for at flere av oss holdt på å face plante ned, de nærmest usynlige, småtrappene i det mørke lokalet.

Jeg har hengt litt i fine Stockholm. Nordic Choice Hotels har hovedkontor her også, så i slutten av oktober ble jeg i byen en hel uke og nå i november fikk det bli 3 dager. Ypperlig mulighet til å spise uhørt mye bra mat, møte gamle venner og sove i finfine hotellsenger. Jeg har bodd på både Hobo, Clarion Hotel Sign og Comfort Hotel Kista. Sistnevnte ligger rett ved kontoret, mens de to andre er i sentrum. Clarion Hotel Sign har vi lansert Choose Room på også, så det var veldig gøy å kunne teste det å velge hvor man vil sove på hotellet via en app. Jeg valgte naturligvis et rom med badekar!

Steffie rocker også verden i disse dager. I løpet av sitt første år som host på events har hun nemlig stukket av med to awards. I tillegg har hun hatt bursdag, så det ble feiring av hele hennes fantastiske år. Anledningen til ære bydde hun på god mat, noe godt i glasset og en helt fantastisk gjeng med bra folk. Hurra!

Jeg har også hengt en hel del med Benedicte og lille Leah. Hun var med 4 dager i studio og brukte tiden til å teste det nyoppdagede stemmebåndet sitt. Høylytt blidfis, med andre ord. Ellers har prosjektet virkelig vært det mest tidkrevende den siste måneden, for alt tar så sinnsykt med tid. Gleder meg imidlertid kjempemye til å vise dere resultatet. Er foreløpig veldig fornøyd, så da gjenstår bare småpirkingen de neste ukene.

Jeg har hatt finfint besøk av Drammens Tidende. De spurte nemlig om de kunne lage en boligrepotasje fra hjemmet vårt – og det er det klart de fikk lov til. Kattene passet naturligvis på å rote masse jord over hele gulvet rett før de kom, så de omtales som kattesabotørene. Ganske passende synes jeg, selv om de stort sett oppfører seg.

Dere kan lese artikkelen her og se bildene tatt av Tore Sandberg her. Dette er +artikler, men håper på å få til en gratisversjon så følgere fra andre byer også kan ta en titt.

Hver måned har vi date night – og vi bestemmer hva vi skal gjøre annenhver gang. Denne gangen overrasket mannen meg med glassblåsing hos Hadeland Glassverk. Det var utrolig gøy å få blåst våre egne vaser, og ikke minst var det finfint med julemarked og kanelboller da man ventet på resultatet. Anbefaler alle, i alle aldre, å ta turen hit før jul.

Etter en uke i Stockholm og 4 dager låst inne i et studio var jeg greit sliten. Derfor passet det bra at vi hadde booket oss en 24-timer ferie til Lillehammer. Her ble det massasje, ansiktsbehandlinger, pumpkin spice latte og masse digg mat. Dagen før avreise kom også snøen. Jeg er jo ikke snøens største fan, men når man er i vinterbyen Lillehammer passet det faktisk helt perfekt. Utrolig sjarmerende liten by, som blir litt ekstra fin når snøen har lagt seg.

Den siste tiden har midt sakt vært hektisk – både med jobb og på privaten. Selv om jeg sjeldent blir direkte stresset, blir jeg definitivt et surrehue. En dag hoppet jeg for eksempel på feil tog og havnet i Holmestrand istede for Oslo. Der fikk jeg sitte på en kald, mørk og tom togstasjon i en time før toget tilbake gikk. Man kan trygt si at Holmestrand ikke er verdens navle – så jeg ga til slutt opp dagen og tok hjemmekontor så fort jeg kom meg tilbake. Kollegaene mine syntes naturligvis det hele var veldig festlig, så neste dag kom jeg til denne pulten. Takk for meg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *