Matoppbevaring med Orthex Group

(Reklame)

Hils på min nye kjøleskapsfavoritt 🍍

Flere som sliter med uorganisert kjøleskap? Vi roter det alltid til: starter bra med ryddig kjøleskap etter handletur, og innen en uke har alt flyttet seg rundt. Klassikeren er at vi glemmer helt hva vi faktisk har – og plutselig har det mugnet bakerst i kjøleskapet. Det er hverken hyggelig for planeten, lommeboken eller den som må vaske kjøleskapet. Løsningen fikk bli Compact Clear av Orthex Group.

Disse snedige oppbevaringsboksene, som kommer i 3 størrelser, har virkelig fått kjøleskapet vårt på riktig kjør. For det første er det fint å kunne gruppere kjøleskapsinnholdet litt, og siden boksene er transparante kan du se hva som er i alle. Lokkene har også litt høyde på kantene, så de er veldig fine til småbær eller oppbevaring av glasskrukker som for eksempel syltetøy. I tillegg kan boksene stables, noe som også gjør at du får utnyttet både bredden og høyden på kjøleskapet. Faktisk får du plass til litt mer enn før!

Har du noen bokser til overs? I så fall er de supre til oppbevaring av det meste annet også. Hva med stearinlys, perler eller kanskje sminke?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *