Giveaway! Vinn hudpleieserie fra Glo Norway

(Reklame for glonorway.no) 

Hei godtfolk! Jeg har ikke glemt dere, selv om Uken Som Gikk-posten aldri skjedde denne uken. I dag er det imidlertid duket for noe enda bedre, nemlig høstens aller første giveaway!

Det er et par-tre merker jeg har sverget til de siste årene. Glo er definitivt et av disse – og nå har jeg vært så heldig å få teste litt hudpleie og eksfolianter fra de (Les pressemelding her). Jeg valgte Pumkin Enzyme Scrub, Balancing Moisture Remedy og Daily Polishing Cleanser – og disse har virkelig gjort underverker for huden min. Ikke bare har sommerens urenheter forsvunnet, men huden føles også mye fastere og sunnere.

Det er viktig for meg at også følgerene mine får teste produktfavorittene. Det er jo tross alt deres fortjeneste at slikt dukker opp på døren innimellom. Derfor gir jeg dere 15% rabatt med koden VELURHJEM på glonorway.no – og muligheten til å vinne din egen serie med hudpleie og eksfoliant til din hud på Instagram.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *