Nytt coverbilde av Anna Nylund

Alt løser seg til slutt, er det ikke det de sier? Vi har i alle fall slitt lenge med å finne ut hva som skulle få bli coverbildet til Skamløspodden sesong 2 – og det er ingen tvil om at det har skjedd mye siden bildet til sesong 1 ble tatt. Benedicte har blitt mamma til lille Leah, mens jeg har økt familiebestanden med to finfine puser.

Vi har lenge hatt en idé om hva vi ønsket som coverbilde. Det krevde imidlertid at begge hadde tid til en photoshoot, samtidig som både baby og katter skulle være med. Leah er det ikke akkurat vanskelig å få et fint bilde av, men å få begge pusene til å sitte rolig på fanget er en nærmest umulig oppgave. En dag tikket imidlertid denne freshe illustrasjonen inn fra Anna Nylund, eller @artbynylund som hun heter på Instagram. At vi ble glad og imponert er en underdrivelse – og slik kom ideén om illustrert coverbilde til.

Anna takket heldigvis ja til å lage en illustrasjon til, så vi sendte over noen selfies, klesønsker og bilder av alle små. Et lite døgn senere var illustrasjonen på plass; oss i matchende kjoler, Benedicte med Leah på armen og meg med pusene. Anna er med andre ord ikke bare utrolig flink, men også ekstremt effektiv.

Nå er altså coverbildet på sesong 2 endelig oppdatert, so go check it out!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *