Roadtrip til Plantasjen

Hei fra bagasjerommet,

I sommer drepte vi cirka halve planteveggen med aircondidtion. Det viser seg nemlig at svært få planter setter pris på å bli streifet av kjølig luft 24 timer i døgnet – så da ble det tørkeparty på veggen. Nå som både sommer og aircondition er long gone er det imidlertid tid for å rydde opp i plantekaoset. Derfor ble det en roadtrip til Plantasjen i går. Der fikk vi med oss alt til planteveggen, inkludert noen freshe blå som skal få skape litt kontrast i alt det grønne. Jeg fikk endelig med meg en finfin plante til kjøkkenet også. Følte jeg trengte noe med litt farge, så det fikk bli et pittelite sitrontre 🍋

PS: Har dere sjekket ut PictureThis? Jeg kom litt tilfeldig over denne appen, men den er virkelig helt genial. Her kan man scanne planter, få informasjon om de og lagre alle plantene man selv har hjemme. Det beste med appen er imidlertid at man kan legge inn vannerutiner på alle egne planter. Jeg er jo ekspert på å glemme når hva trenger vann eller jødsel, men nå får jeg heldigvis en notification når det trengs. Så praktisk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *