Fast spalte: Uken som gikk

Mandag betyr ny spalte fra Uken Som Gikk. Denne gang har jeg imidlertid vært veldig dårlig på å ta bilder, så tenker vi kjører på med et lite summary av hva som har gone down

På mandag hadde jeg og Trond vært offisielt sammen i 3 år. Samme dag ble det også etterfeiring av både mamma og Trond sin bursdag – så vi startet uken med et lite brak. På tirsdag skjedde det ikke så mye, men jeg passet på å høre Oliver Koletzki – Spiritual but not religious cirka 300 ganger. Den er cirka det beste jeg vet om dagen, så anbefaler å sjekke den ut. Onsdag morgen dro Trond til sin kompis, så jeg hadde 4 hele dager alene hjemme. Himmelsk fint, selv om jeg har et snev av seperasjonsangst. Hverdagene fikk gå til bra saker som popcorn til middag, age of empire og netflix. Fredag tok jeg imidlertid turen til Svevik. På veien klarte jeg å yppe på meg en Insta-dame som mente det ikke er lov å legge sparkesykkelen på handicapområdet på toget. Er SÅ lei av folk som legger seg opp i alt; altså, SÅ KLART hadde jeg flyttet sparkesykkelen hvis noen trengte plassen, men det var tomt… Vell fremme i Svelvik hadde Benedicte og jeg tidenes runde på butikken, som dere kan høre alt om på Skamløspodden førstkommende onsdag. Lørdag morgen tok jeg morgenvakt på lille Leah (hun ville dog helst ha mamma denne dagen), spilte inn ukens podcast og suste hjem til Drammen igjen. På søndag kom mannen hjem igjen <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *