Nye vegger med Stilhuset

(I samarbeid med stilhuset.no)

Ny sesong betyr at det er på tide med litt oppgraderinger i hjemmet. Vi ønsker som alltid å få inn flere planter, så vi kan beholde vårfølelsen hele året. Kattene sørget jo for å nappe opp det meste av stiklinger i sommer, så man kan trygt si at plantebeholdningen er noe laber. I alle fall i forhold til hva som var planen. Høstens største prosjekt er imidlertid veggene våre. Planen er å få til en kombinasjon av kunst, gamle fine gullrammer og freshe nye postere. Vi har alt kjøpt litt rammer på finn.no som skal få pryde veggene, samt kunst vi helt enkelt ikke har fått somlet oss til å henge opp. Det er altså kun freshe posters som står igjen – og der kan man trygt si at min nye samarbeidspartner got us covered.

Jeg har valgt å gå inn i et fast samarbeid med stilhuset.no. De har et helt nydelig sortiment av posters, så veggene våre er mildt sagt i trygge hender. Samtidig er de et lokalt Drammensfirma med fokus på å få mennesker ut i jobb, enten de sliter psykisk, fysisk eller av andre grunner har havnet utenfor arbeidslivet. Slike bedrifter trenger vi flere av!

Jeg har plukket ut 7 av mine favoritter, og disse kan dere se ved å scrolle videre i denne posten. En av hovedtankene bak disse er å bringe mer farger fra planteriket inn i stuen, for her går det mest i grønne planer. Er helt forelsket i bildene av peonene, og tror disse vil se utrolig freshe ut over den grønne velursofaen. Ellers ser jeg for meg en kombinasjon av fargerike fugler og neon i gangen <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *