Mitt beste tips mot kjedelig hverdagsdrikke

(Reklame for Coolstuff.no og paaposten.no)

Sommeren har kanskje passert, men høsten trenger absolutt ikke være en stopper for freshe drinker. Faktisk passer det helt ypperlig, synes jeg. En liten guide til favorittdrikker for høsten kommer etterhvert, men i dag kjører vi på med mitt beste tips mot kjedelig hverdagsdrikke. 

Mitt aller hotteste tips er å gi drikken det lille ekstra, uansett om det er snakk om saft, brus eller en faktisk drink. Steg 1 er å finne frem ditt aller fineste glass, som i mitt tilfelle er dette champagneglasset av Bloomingville. Elsker at de er så enkle og dekorative – også er det jo ingen hemmelighet at jeg er glad i gull. Glassene er å finne i det fantastiske sortimentet hos På Posten Oslo, som er en av Oslobutikkene det virkelig er verdt å ta en tur innom.

Videre er jeg veldig glad i isbiter; helst knust eller så store som mulig. Store iskuler har vært en favoritt i et par år, så å få former til disse i hus var absolutt ikke feil. De er så utrolig dekorative – spesielt hvis man fryser inn litt friske bær inn i selve isbiten. Dessuten holder de drinken kald i flere timer, noe som passer bra for de av oss som lett blir distrahert og glemmer at man faktisk har en drink tilgjengelig, hehe. Jeg gikk for Coolstuff sine Iskuler XXL, men de kommer i flere størrelser også.

Vil dere bidra i innlegget om favorittdrikker til høsten? Planen er å ta med et par leserfavoritter også, så legg gjerne igjen en kommentar eller ta kontakt på Instagram <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *