Fast spalte: Uken som gikk

Nå er det vell på tide med en fast spalte her inne. I den anledning kjører jeg på med Uken som gikk (nesten) hver eneste mandag. Det er jo greit med litt hverdag også, er det ikke? Her kommer både litt hverdag, ukens podcast, eventuelle spørsmål fra følgere som har tikket inn og slikt jeg syntes har vært festlig både on- og offline i dagene som gikk. Er det noe dere savner i spalten er det naturligvis bare å skrike ut i kommentarfeltet eller på Instagram. Så, let’s do this!

Sist uke startet jeg sammen med Ida på Kaffebrenneriet. Hun er min nærmeste kollega og vårt mission in life er å alltid ha bra kaffe tilgjengelig når vi jobber. Derfor blir det mye håndbrygg av god nykvernet kaffe, til tross for at resten av kontorlandskapet kanskje ikke synes at det er dritfett når vi kjører i gang kaffekvernen. Som en bonus på det allerede supre kurset fikk vi en goodiebag med kaffe, sjokolade og såbønner. Sistnevnte var jo virkelig spot on for meg, for et eget kaffetre eller fem hjemme passer jo ypperlig.

På tirsdag lå Willem på fanget for første gang. Vi har med andre ord klart å få full tillitt hos én av to adoptivkatter – så nå er det bare one to go. Her lå han et par minutter før han skvatt at forsøket mitt på å ta bilde. Det blir nok litt slik her i Uken som gikk – kjappe snapshots av små (men store) øyeblikk. Jeg velger å tro dere overlever pixlene og bluret som følger med, haha.

Du vet når en venn tagger deg på Instagram og det er helt spot on? På onsdag tagget Katarina meg i denne – og jeg synes det var en perfekt beskrivelse av hvordan dagen min var. Så sykt trøtt og sliten – kanskje mest fordi det var dag 2 på jobb etter Tromsøferien. Jeg hadde helt enkelt flyttet min ukentlige tirsdagshodepine til onsdag. Kroppen ass!

Og dere, vi har startet sesong 2 av Skamløspodden. I ukens episode kan du høre alt om fødselen til Benedicte. Den varte i typ 32 timer og var et lite mareritt. Episode 1 ble sluppet sist uke, så legger den med også. Her forteller vi om sommeren vår og en stykk traumatisert katt. Kort oppsummert kan jeg si at Willem så litt mer enn han burde her om dagen, hehe. Tune in!

Torsdag fikk bli fotodag. Husverten selger en gammel skrivemaskin, så vi hjalp til med bilder og finnannonse. Maskinen er så himmelsk fin!

Så var det endelig fredag. Jeg hadde cirka 200 i puls på jobb denne dagen, så fikk bli en rolig kveld hjemme. Høydepunkt? Vi plukket tomater, gulrot og poteter fra hagen til dagens middag. Føles SÅ bra å være selvforsynt på grønnsaker – kortreist og økologisk. Hurra!

Lørdag startet rolig og avsluttet med et brak på Taket Steen og Strøm. My Muse Lingerie hadde nemlig sin årlige F*ck it lets dance – og Steffie (t.h) gikk modell igjen. Hun er så himmelsk bra, alle som trenger en modell bør kontakte henne 💪🏼 Skulle imidlertid ønske at de ikke solgte SÅ mange billetter at det ikke var plass til å bevege seg – og at hosten ikke addresserte de mannfolka på første rad hele tiden. Her skal jo fokus være på kvinner og kvinnekropp – ikke hvor mye mannfolka koser seg med halvnakne modeller og dansere. Just saying!

Ukens siste dag er stort sett en rolig en. Vi startet med kaffe og Netflix, før Benedicte ramlet innom i 14-tiden. Da serverte vi ferskt brød fra bakeren, med avokado og posjert egg til lunsj, og etterpå var det tid for podcast. Episode 3 av sesong 2 kommer på onsdag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *