Ny look i klesskapet

(Reklame for Orthex Group)

Endelig har klesskapet fått en ny look – noe som var høyst nødvendig. Jeg har nemlig åpent klesskap på kontoret, noe som fort kan se veldig rotete ut. Dessuten ramler klærne ut hele tiden, så på slutten av uken ligger alt bare i en haug på gulvet. Etter å ha binget Marie Kondo i noen dager bestemte jeg meg imidlertid for at (nesten) alle klær skulle brettes ned i finfine bokser, og at hyllene skulle styles. Det er kanskje det smarteste klesvalget jeg har tatt!

Valget falt naturligvis på  Orthex Group. Jeg har alt fra blomsterpotter til kjøleskapsoppbevaring i deres brand – og kunne ikke vært mer fornøyd. Til klesskapet gikk jeg for SmartStore – Stylish Storage Baskets. Disse er laget av 100% resirkulerbart materiale som tåler både tørre og våte flater. De kommer også i 3 praktiske størrelser; de minste er perfekt til undertøy og den mellomste til topper eller skjørt, mens den største er fin til tykke gensere. Med disse får man med andre ord «system i sysakene».

Disse hvite boksene gir et stilrent og ryddig inntrykk. Samtidig byr bambuslokkene på et nordisk naturpreg – noe som gir de det lille ekstra. Dessuten er bambus så fint sammen med tørkede strå i freshe farger, så denne hyllen fikk bli rosa.

Flere bilder kommer så snart alle hyllene er ferdigstylet 🖤 Stay tuned!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *