Klar for nordens Paris

Det å komme tilbake til blogglivet er ikke bare-bare. Spesielt ikke når det stadig er errorer på plattformen jeg valgte. En periode fikk jeg ikke publisert innlegg engang, noe som fungerte dårlig i kombinasjon med at deres kundeservice ikke orket svare på meldinger. Nå har jeg imidlertid kommet meg over til Mikz – og hurra for det! Her får man både svar og masse god hjelp – og foreløpig har jeg ikke sett en eneste feilmelding. Dessuten er det jo ingen tvil om at plattformer som benytter WordPress er å foretrekke.

Nå som jeg er up and running på ny plattform vil det tikke ut innlegg (nesten) daglig. Blant innleggene som venter er det masse interiørinspo, plantetips og litt villmarksliv. Det kommer også et par poster om favorittproduktene mine fra samarbeidet med Orthex Group, som mange av dere kanskje har sett på Instagramkontoen min.

I skrivende øyeblikk venter jeg på avreise til Tromsø. Min brother from another mother (hehe, kan man si slikt i en alder av 32?) har nemlig pakket legekofferten sin og flyttet dit. Sist vi møttes var det under fargerike paraplyer og sommermiddag her i Drammen, mens vi denne gang satser på nye opplevelser og bra musikk i nordens Paris. En DJ-kompis av mannebeinet spiller nemlig også i byen denne helgen, så da får vi slått to fluer i en smekk. Herregud, som jeg gleder meg!

Heng med på story på Instagram – så snakkes vi her inne i morgen <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *