Sesong 2, sleepover og baby!

Boom! I går spilte vi inn de første to episodene av Skamløspodden sesong 2. Anledningen til ære overnattet jeg hos Benedicte – noe som alltid byr på en god latter eller fem.

Lille Leah er den nydeligste lille jenten – og naturligvis helt klar for poddinspilling. Hun klarte seg faktisk gjennom 1,5 time babling, latter og hundekaos (nesten) uten en lyd. Med andre ord, mer enn hva jeg hadde orket.

Litt sent ble det likevell. Vi spilte inn til langt over midnatt, mens vi drakk bra saker som battery og bringebærsaft. Når to episoder var i boks feiret vi med å se premieren av Skal Vi Danse. I podden maste vi naturligvis om alle vi ikke kunne skjønne hvorfor de skulle være med, typ «de suger – hvem bryr seg». Disse deltagerene viste seg imidlertid å være ganske så bra og/eller moromme folk – såeh… Det får bli en ny gjennomgang av hvem vi liker og ikke neste gang!

Jeg sovnet så fort episoden var ferdig. Ganske hardt også, for jeg sov gjennom tordenvær, pipende redd hund og baby som ble vekket av alt bråket. Derfor ble det morgenvakt på meg, mens Bønna tok igjen litt søvn. Å henge et par timer med Leah er jo bare kos, men jeg hadde et øyeblikk hvor jeg var cirka 3 sekunder unna et mentalt sammenbrudd. Hunden pep og klatret på meg, mens Leah gråt og ville bli holdt – samtidig som jeg måtte forsøke varme melk til henne uten en eneste ledig hånd. Var virkelig helt kaos, haha. At Benedicte klarer dette hver morgen alene, mens kjæresten er på sjøen, skjønner jeg ikke. Makan til dame ass!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *