Sukker og kanel, oreo, nonstop og jordbær

Hei,

Denne uken har gått så fort, som om jeg blunket også var torsdagen plutselig her. Heldigvis minsker to do listen, vi har få planer etter jobb og…wait for it… Jeg har oppdaget at også Drammen har donuts. De har riktig nok ikke Taylor sine, men Hawkers er jammen ikke feil det heller. Kjøpte fire forskjellige: Sukker og kanel, oreo, nonstop og jordbær. De fikk følge med til Svelvik under tirsdagens babybesøk, for jeg hadde ikke sett Benedicte etter fødsel. Ganske uhørt – men så utrolig fint å endelig få møte den lille jenta hennes.

Ellers har ukas store prosjekt vært kontoret. Og med kontor mener jeg klesrom, sminkepult, DJ-bord, PC til gaming, planterom og oppbevaring. Herregud for et kaosrom, men nå ser vi i alle fall lyset i enden av tunellen. Det betyr også at dere snart får se mitt siste prosjekt når det kommer til klessortering. Hurra!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *