Sol, bakongliv og Hungarian Chilli

I skrivende øyeblikk er det 30 varmegrader – og våre kjære Hungarian Chillis vokser som bare det på terassen. De blir større for hver dag som går og skal visst bli rundt samme størrelse som en jalapeno. For øyeblikket er de svarte, men etter en lang runde på Google viste det seg at de skal bli røde etterhvert. Typisk meg å kaste frøposen før jeg faktisk har funnet ut hva det er jeg dyrker, haha. Man lærer stadig!

Ellers har jeg ikke store planene i dag, noe som er utrolig deilig. Jeg hadde egentlig ambisjoner om å ligge hele dagen i hagen, men er allerede så overoppvarmet av solen at det frister mest å bare ligge i fosterstilling forran aircondition. Flere som blir litt daff i solsteiken?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *