Ny båt + Vår første natt i hengekøye

Hei,

Nå har det vært litt stille fra meg igjen, men det er mest fordi vi tilbringer store deler av sommeren på camp og i båt. Vi kjøpte nylig en ny doning av typen Microraft S hos Packraft Norge, så nå er planen å bruke resten av sommeren på rotrening. Skal naturligvis bli cirka dritflink til neste sesong, så rop ut om dere har noen rokurs å anbefale!

Vi rodde i land på en finfin liten strand etter 3 km. Strandcamper er det beste jeg vet, for det minner meg mest av alt om Moonrise Kingdom <3

(Reklame: www.villmarksboks.no)

Med meg i båten hadde jeg en villmarksboks fylt med bra turutstyr. Perfekt konsept for de av oss som er glad i både tur og overraskelser. Dessuten får man så mye smart: både ting man trenger og slikt man ikke en gang visste at eksisterte. Helt fantastisk! Sjekk ut dette albumet på min Instagram-profil for bilder av innholdet.

I skillet mellom strand og skog fant vi et par kronglete trær. Her slo vi opp hengekøyene for natten – for de har vi aldri sovet i før. Viste seg å være SÅ luksus, så her blir det mer hengekøye og mindre telt fremover. Utrolig deilig å våkne under trærne, med stranden under oss og vannet rett ved. Love it!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *