Møt lille Ratatosk

Hurra for Fredag 🌸

Her ble dagen startet rolig i sofakroken, med kaffe i en hånd og Mac´en plassert på fanget. Det er virkelig den beste måten å starte arbeidsdagen på – og litt ekstra fint er det med hjemmekontor nå som Vy har satt i gang sitt årlige buss-for-tog-kaos.

Etter jobb stakk mannfolket på fjellet, mens planen her var en strandtur med Katarina. Helt slik ble det imidlertid ikke. Gjengen på kontoret kom over en skadet liten ekorngutt, var i kontakt med dyrebeskyttelsen og innen dagen var omme ble han vårt lille nye kontorekorn. Så de neste 3-4 ukene skal han få bo litt her og der, mens vi forsøker få han opp på beina og klar for naturen igjen. Katarina kom innom med ekornet, som nå har fått navnet Ratatosk (ref. Norrøn Mytologi), så jeg fikk hilset på. De fikk med seg et reisebur, litt mat, en vedkubbe og den nye oppvaskmatten vår, haha. Sistnevnte var rett og slett fordi han faller mye, så da har han et mykt underlag.

…men uansett dere. Han er så himmelsk SØT og jeg gleder meg til å ha han hengende rundt på kontoret fremover ❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *