3 favoritter fra sesong 1 av Skamløspodden

I september 2018 startet Benedicte og jeg podcast. Den fikk hete Skamløspodden, som forøvrig passer ganske bra med vår mangel på munnkurv. I sommer avsluttet vi første sesong, og alle 37 episodene er tilgjengelig på Spotify. I påvente av sesong 2 til høsten tenkte jeg dele noen av mine favorittepisoder med dere. Vi kjører:

Skamløs ##00 – Pilot – Typisk oss, jeg har aldri, fyll og sugar daddy
Vår aller første episode. Dette var før vi lærte at mikrofonene våre verken var på eller fungerte bedre en den innebygde på macbooken. Du får også bli litt kjent med oss – og være med på første runde av Jeg har aldri.

Skamløs ##01 – Overgrepssaken #vinekter
Benedicte forteller om overfallet som skjedde på åpen gate, utenfor eget hjem. Her slakter hun politiet og rettssystemet – og skal vi tro hennes nyere innlegg Han blir tiltalt – jeg blir latterliggjort har ikke rettssystemet akkurat imponert på denne fronten.

Skamløs ##10 – Mannfolkas Takeover – Røde juleballer, matprat og palme mellom beina
Vi feiret 10 episoder med å la mannfolkene ta over. Denne gang fikk det bli min kjære Trond, samt hans kollega Tommy. Førstnevnte er nyoperert i munnen og forteller om sin «kriminelle» fortid, mens Tommy avslører når i livet han brukte mest penger på sexleketøy.

Husk å gi oss en lyd hvis du har innspill, spørsmål eller ønsker til sesong 2 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *