Botanica Pots By Orthex 🌿

(Reklame for Orthex Group)

Et av mine største prosjekter denne sommeren har vært kjøkkenhagen. Her skal det både plantes ute i pallekarmer, på balkong og inne i leiligheten, så derfor ble gode potter et must have for sesongen. Valget falt på sorte Botanica Pots fra Orthex Group – og jeg har absolutt ikke angret.

Botanica Pots kommer i 4 praktiske størrelser; 30, 40, 45 og 60 centimeter. Jeg har foreløpig tatt i bruk de minste, og til helgen skal de større variantene også bli tatt i bruk. De minste er helt genial til å flytte spirer og stikklinger over til – mens de helt største er perfekt for å plante jordbær i, eller kanskje et lite tre. Her setter bare fantasien grenser!

Når du handler plastpotter er det viktig å ta en ekstra titt på materialets kvalitet. Jeg er nok ikke den eneste som har opplevd at plastkrukker sprekker opp på vinteren eller får andre skader? Disse pottene tåler fra -40 til 120 grader, så her er det med andre ord ingen fare for at været får satt sine spor.

Og dere, husk å sikre at pottene du kjøper er miljøvennlige. Jeg er spesielt nøye på dette ved kjøp av plastprodukter – og et krav bør være at i alle fall deler av produktet er resirkulert. Disse pottene er laget av 100 prosent resirkulert materiale, og er stemplet Polypropyl (PP) 05. Det betyr at materiale er sterkt, tåler både høye og lave temperaturer, og hindrer uønsket fukt i potten. Med andre ord et genialt produkt for planteelskere!

Jeg er i alle fall strålende fornøyd med Botanica Pots fra Orthex Group 🌿

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *