Dag 8-9: Hovden og Kvinesdal

Ny natt i telt. Denne gangen rakk vi ikke helt finne en perfekt spot, så endte opp rett ved bilen på Hovdes rulleskibane, haha. Var imidlertid helt OK+ å ha bilen nært neste morgen. Her blåste ned nemlig sidelengs hele natten, og et par ganger våknet jeg og trodde hele teltet skulle revne. Kanskje ikke helt natten man burde tatt det billige popup-teltet fra Biltema, men det holdt jammen denne gangen også.

Vi kjørte rett avgårde for å rekke kaffe med en kompis som var i området. Etterpå kjørte vi til Ove, for der skulle vi sove for natten. Først hadde han imidlertidig lagt opp litt underholdning til oss.

Jeg elsker jo å skyte, men har ikke gjort det på cirka 10 år. Utrolig gøy å få prøve igjen, selv om jeg traff mer busk enn blink, haha.

Klar ferdig skyt!

Trond og Ove rydder bane mellom slagene.

Videre gikk turen til farens verksted.

Det var cirka det beste vi kunne gjort, for det var SÅ gøy. Vi fikk til og med kjørt litt truck – og ikke minst løftet på både ting og folk.

Resten av kvelden fikk gå til innekos med film og snop. Vi så Aquaman. Sykt bra film hvis man liker havfruer, superkrefter og litt sånn verden-går-under-greier. Lov meg at dere ser den!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *