Dag 7-8: Fjordcruise i Gudvangen

Vi ankom Flåm og var veldig klar for en natt på hotell, hytte eller leilighet. Vi peilet oss inn på nydelige Flåmsbrygga hotell, men det var desverre stappfullt. Heldigvis var de en hyggelig og hjelpsom gjeng – og vi fikk den beste servicen til tross for at de ikke hadde plass til oss. Med litt hjelp fra resepsjonisten fikk vi oversikt over hvor det var ledig, og satte snuta mot Gudvangen. Her fikk vi leilighet hos Gudvangen Fjortell – og servicen var mildt sagt noen steg nærmere et helvette. Det er imidlertid et innlegg for seg selv – så den biten tar vi en annen dag, hehe. Når vi først fikk leiligheten vår benyttet vi muligheten til å se litt TV og spise snop – før vi gikk ganske tidlig i seng. Det var uansett ikke vits å verken fiske eller packrafte – for her hadde Gyro-bakterien nådd vannene for lengst.

Neste morgen var det duket for båttur. Benedicte hooket oss nemlig opp med Vision Of The Fjords, som er fjordcruiset hennes kjære jobber på. Det cruiset reddet virkelig inntrykket av Gudvangen – og er ikke minst et finfint minne å ta med seg videre. Båten var kjempefin, er elektrisk og svært stillegående. Med andre ord er den langt mer miljøvennlig enn de fleste andre cruise, samtidig som den ikke forstyrrer miljøet rundt den underveis. Anbefaler absolutt å ta en tur hvis dere er i området, for det var kjempefint. La oss ta en titt:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *