Dag 6-7: Geiranger, Trollstigen, Olden & Lærdal

Er dere klar for 700 bilder av spektakulære fjell? Neida, skal forsøke å skåne dere litt her – men herregud for noen fine dager vi hadde på denne biten at turen. La oss starte med Trollstigen og ta en titt på dagen vår via kamera:

Trollstigen er et av de stedene i Norge jeg tenker er verdt turisthelvette som kommer med. Det er så utrolig spektakulært og vakkert og alt bra når man først er der – og de største turistmengdene unngår man så fort man dropper slikt som suvenirshops og restauranten på toppen.

Etter en liten time på Trollstigen hoppet vi i bilen igjen. Neste destinasjon på listen var vakre Geiranger.

Her var det SÅ SINNSYKT FINT. Altså, den lille linsen på kamera mitt er ikke en gang i nærheten av å fange hvor fint det var i virkeligheten. Type magisk!

Vi er begge enige om at Geiranger var den aller fineste destinasjonen denne ferien, så å få tilbringe natten i telt litt oppi høyden er virkelig det beste minnet jeg har nå i etterkant.

Et siste av utsikten, bare fordi… <3

Etter en natt i telt med Norges vakreste utsikt hoppet vi i bilen igjen. Første stopp var nydelige Olden. Vannene her var helt turkise og rene – og mye er vann fra isbreen. Vi tittet på den også, men det var jo naturligvis bare som en stor klump med snø og is man kunne se fra bakkenivå, så der fikk turistene kose seg alene. Her ser dere imidlertid Innvikfjorden, som i real life var mye mer turkis og shiny. Himmelsk fin!

Vi cruiset også gjennom Lærdal. Finfint lite sted vi egentlig planla en overnatting på. Viste seg imidlertid at det var både Jotunheimen Rundt og Jordskokkfestivalen på gang her – så turen fikk gå videre litt til.

Det vi hadde gledet oss mest til her var Lærdalstunellen. Vi forventet oss 2,4mil med designertunell; blå lys og dekorerte vegger. Det viste seg imidlertid at vi hadde gjort LITT dårlig research, og i løpet av de 25 minuttene i tunellen var det vell max 30 sekunder med spennende tunell tilsammen, haha. Høy snork-faktor med andre ord!

Plutselig var vi fremme på destinasjonen. Det feiret vi med å leie leilighet og kjøpe godis.

Mer herfra kommer snart!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *