Dag 4-5: Hjem til Molde

Under dag 5 gikk turen til Molde. Her startet vi med å surre rundt på Roseby, handle litt og møte Tante Johanne. I følge mitt kamera startet vi dog direkte hos Veronika, hvor første natten skulle tilbringes. Her ga vi ørreten Trond dro i land til dyrene. Man skulle tro det var pusen som var mest interessert, men her var det faktisk hunden Belle som kastet seg over fisken.

Når både dyr og mennesker hadde fått mat sto brettspill på Agendaen.

Jan og Veronika har alltid de beste spillene, og denne gang sto Harry Potter for tur. Skal definitivt ta turen innom Outland for å kjøpe det selv også!

Pus ville også være med. Altså se så himmelsk fin hun er!

Her tok bildene fra kvelden slutt, men det var både en liten luftetur med hundene og tidenes indiske måltid a la Veronika involvert underveis. Neste morgen gikk turen videre til Malmefjorden. Her møtte vi Kristoffer som ble med på fisketur, før vi møtte Anette og Irma for en matbit på Skaret.

Det er obligatorisk å hilse på geitebukkene når man er her. De er så koselige – og ikke minst ganske sosiale av seg.

Videre gikk turen hjem til Anette for kvelden. Her har man i tillegg beste lille Irma, 2 hunder, 2 katter og en haug høner. Masse liv med andre ord!

Jeg måtte naturligvis kose litt på cirka alle de kaklende små <3

Etter å ha lekt noen timer med Irma (Hei maling, såpebobler og plastelina), avsluttet vi kvelden i badestampen. Den må være cirka verdens fineste hjemmelagede stamp, med peis for å varme opp vannet. Fant få fornuftige bilder fra kvelden, så vi avslutter med ett av Trond sine mange mislykkede gruppeselfier, haha.

Takk for oss Molde – og ikke minst Veronika, Jan og Anette for overnatting, fantastiske middager og masse fine dyr og småfolk man kan leke med <3

2 kommentarer

  1. Ååå, Skaret! Der er det såå fint 😊

  2. Jaaa, Skaret er helt herlig – så må innom en tur når jeg først er hjemme i Molde 😃

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *