Dag 2-4: Hytteliv

Etter 20 mil i bil, samt en svipptur innom Sunndalsøra og huset jeg vokste opp i, var vi endelig på den nydelige familiehytten i Grødalen. Liten primitiv sak, men så utrolig koselig. Dessuten er alt av natur og fjell så utrolig vakkert i området. Her slappet vi virkelig max av og fylte dagene med bra saker som fisketurer, rømmegrøt på Vangshaugen og rolige Yatzi-kvelder. Trond fikk til og med en finfin ørret på kroken, så da var årets første fisk i sikret.

Ellers synes jeg det er tipp topp med så mange fine dyr. Sauene er cirka over alt i området, så de tar stadig vekk en tur innom hytten. Det henger også litt kyr der – og vi hadde tidenes episode da vi skulle kaste søppel på fellesparkeringen ved avreise. Der hadde nemlig en litt flokk kyr samlet seg rundt kontainerene og kom tuslende bort så fort vi hoppet ut av bilen. Jeg trodde jeg var litt tøffere med store dyr, men ble faktisk så redd at jeg kastet meg over alt av søppel og bagasje i bilen for å komme meg unna, haha. Heldigvis var de bare snille, så Trond fikk søppelet oppi til slutt.

Her er en liten haug bilder fra dagene <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *