Dag 1: UFO spotting i Hessdalen

Endelig er Norgesferien i gang. Vi startet turen på søndag og kjørte 47 mil. Det betyr nesten 7 timer strake veien i bil – ene og alene for å se etter UFOer. Destinasjon Hessdalen er nemlig kjent for sine uforklarlige lys som dukker opp på himmelen ganske ofte. Ingen forskere har klart å finne ut eller bevise hva som skaper lysene, så det finnes uendelig med teorier der ute. Min favoritteori er at det rett og slett er UFOer, for hvor trist er det ikke å tenke på at vi kanskje er de eneste i hele jævla universet?

Vi slo camp ved en åker, ikke langt unna en stor mast. Det hele så ut som en dårlig Amerikans filmscene – og jeg var naturligvis overbevist om at noen skulle komme å ta oss. Vi rigget til med oppblåsbar madrass, lyslenker og takluke i bilen. Der lå vi å spanet til cirka 02.00, men det var desverre ingen mystiske lys i sikte. Vi fikk derimot besøk av både hare og rev der vi lå. Så sinnsykt søte!

Etter besøket i Hessdalen satte vi snuten mot Sunndalsøra og hyttelivet. Mer om det snart!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *