3 days of Paris

Det er ingen tvil om at Paris er en vakker by, som leverer hver gang. På tre dager rakk vi cirka alt man bør gjøre i byen. Det beste jeg vet i Paris er å spise meg gjennom smågatene på vaklende fortausrestauranter, noe vi absolutt nailet. Vi rakk også å hilse på Eiffeltårnet, Louvre, cirka alt rundt montmartre-området og Notre-Dame. Sistnevnte er minst like fint etter brannen, og skal jeg tolke folkemengden rett har ikke turistinteressen akkurat gått ned heller.

Ellers har vi konkludert med at vi aldri kommer til å kjøre bil i denne byen. Den sinnsyke rundkjøringen ved Arc de Triomphe, tutingen samt kaoset av biler, sykler, mopeder, motorsykler og elsparkesykler er nok til at jeg så vidt tørr å krysse gaten i enkelte områder.

I går avsluttet vi turen med massasje, før vi tok kvelden ganske tidlig. I dag gikk nemlig turen videre til Amsterdam, hvor vi skal tilbringe 4 netter. Oppdateringer kommer underveis – og om ikke lenge kommer både kjøkkenhageguiden fra min gamle bloggplattform og bilder fra noen av teltturene vi har hatt hittil i år.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *