Rosie’s Smokehouse – planteinspirasjon

Her i Paris står det ikke på grønne planter og blomsterrike restauranter. Jeg har sikkert sagt setningen «Ååå, sånn må vi lage hjemme» 100 ganger i løpet av turen – og dagens favoritt er Rosie’s Smokehouse. En god (eller helt OK) BBQ i sollyset fra glasstaket, omringet av grønne planter og trær har offisielt klatret mot toppen av favorittlisten. Det fineste av alt var veggen rundt toalettet, som minnet om en liten regnskog. Har definitivt fått masse ny inspirasjon til planteveggen som skal settes opp hjemme i løpet av sommeren.

Våre 2 første dager av ferien har vært utrolig fine. Det føles litt som om vi bare har spist oss gjennom byen, for det er makroner, kaker, løksupper, BBQ, pizza, ostefat, drinker og cirka alt annet bra på alle kanter. Ja, også er det én ting jeg aldri har lagt merke til i Paris før – men ALLE tusler rundt med en fransk baguette i hånden eller sekken til alle døgnets tider. Samtidig kjøper Pariserne jeg kjenner alltid fersk baguette på morgenen, så kanskje det rett og slett er deres svar på matpakke?

I morgen er siste dag før turen går videre til Amsterdam. Planen er å oppdrive Edith Piaf på vinly, spise kake i Moulin Rouge-området, ta en drink eller 5 i Latinerkvarteret samt komme oss gjennom en liten shoppingrunde.

  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *