Hei, hej, hallå!

Altså, det er så himmelsk fint å være tilbake i bloggformat. Å legge fra meg skrivingen etter et lite tiår var utrolig deilig, men jammen er det godt å være tilbake nå som tiden strekker til igjen. Bloggen blir imidlertid ikke helt den samme som før: Vi snakker mindre mote og beauty, men mer interiør, planter og friluftsliv. Så her er det bare å følge med hvis du ønsker gode plantetips, interiørinspirasjon og litt hverdagsvillmark.

I skrivende øyeblikk befinner jeg meg midt i fineste Paris. Lunsjer på vaklende fortausrestauranter, makroner og bobler i glasset er akkurat det jeg trenger nå – og det er vell ingen tvil om at Paris er en inspirerende by? Vi er kun her i noen få dager før turen går videre. Onsdag hopper vi på toget til Amsterdam, og dere får naturligvis ta del i hele reisen her inne.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *